Christiaan Huygensweg, Drunen 5151 DN Drunen

5151 DN Drunen vraagprijs

Omschrijving

TE KOOP
Christiaan Huygensweg Ong. te Drunen
Nieuwbouw op maat.

LOCATIE
Het perceel is gelegen op bedrijventerrein Metal Valley, voorheen Groenewoud I in Drunen, aan de A59 (Breda - 's-Hertogenbosch). Het bedrijventerrein wordt gekenmerkt door de aanwezigheid van bedrijven- en kenniscluster voor metaal en engineering in Nederland. Bedrijven die reeds op dit bedrijventerrein zijn...

Locatie

Uitgebreide omschrijving

TE KOOP
Christiaan Huygensweg Ong. te Drunen
Nieuwbouw op maat.

LOCATIE
Het perceel is gelegen op bedrijventerrein Metal Valley, voorheen Groenewoud I in Drunen, aan de A59 (Breda - 's-Hertogenbosch). Het bedrijventerrein wordt gekenmerkt door de aanwezigheid van bedrijven- en kenniscluster voor metaal en engineering in Nederland. Bedrijven die reeds op dit bedrijventerrein zijn gehuisvest zijn onder andere Wärtsilä Netherlands, Breman Zuid B.V., Van Alphen Metaal B.V., J.M. van Delft + zn B.V., ARAS Security, Meco Equipment Engineers B.V. et cetera.

BEREIKBAARHEID
Het object is gelegen nabij de op- en afritten van de A59 (Breda-’s-Hertogenbosch), "Ei van Drunen", met directe aansluitingen op de A16 (Breda-Rotterdam) en A2 (Amsterdam-Maastricht), alsook is de N267 (Drunen-Heusden) op korte afstand gelegen. Op loopafstand zijn bushalteplaatsen gelegen met een verbinding van en naar 's-Hertogenbosch en Tilburg.

BOUWGROND
Een bouwperceel op een uitstekende locatie op Metal Valley in Drunen van circa 5.778 m². Het perceel biedt veel ruimte voor diverse soorten van bedrijvigheid.

De grond kan separaat gekocht worden, tevens is het mogelijk een ontwikkeling op maat te realiseren.

BESTEMMING
Conform het vigerende bestemmingsplan (Groenewoud I Metal Valley) wordt het toegestane gebruik aangeduid als “bedrijfsactiviteiten met milieucategorie 2 tot en met 5.3”en geldt er een minimum bebouwingspercentage van 50% met een maximum van 70%. De maximale bebouwingshoogte bedraagt 20 meter.

KADASTER
Gemeente: Drunen
Sectie: K
Nummer: 2754 (gedeeltelijk)
Groot: circa 5.778 m²

HUURGEGEVENS
Huurprijs: De huurprijs is afhankelijk van het te realiseren object.

BTW
Indien huurder niet aan het ”90%-criterium” (aandeel belaste prestaties) voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Alsdan wordt de overeengekomen kale huurprijs, exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd, dat het voor verhuurder ontstane financiële nadeel wordt gecompenseerd.

Servicekosten
Niet van toepassing. Huurder dient voor eigen rekening en risico contracten met nutsbedrijven af te sluiten voor de levering en het verbruik van gas, water en elektra.

Huurperiode
In overleg.

Zekerheidstelling
Doorlopende bankgarantie of waarborgsom ter grootte van 3 maanden huur inclusief servicekosten en inclusief btw.

Indexering
Jaarlijks, voor het eerst één jaar na huuringangsdatum, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI), reeks CPI voor alle huishoudens (2006=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS). De huurprijs zal nimmer minder bedragen dan de huurprijs van het voorafgaande jaar.

Huurovereenkomst
De huurovereenkomst zal zijn gebaseerd op het model zoals is vastgesteld door de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ) 2015, inclusief de algemene bepalingen.

KOOPGEGEVENS
Koopprijs: De koopprijs is afhankelijk van het te realiseren object.

Zekerheidsstelling
Waarborgsom ter grootte van 10% van de koopsom te storten bij of af te geven aan de notaris uiterlijk 10 dagen na ondertekening van de koopovereenkomst.

Notaris
Ter keuze van de koper.

Aanvaarding
In overleg.

Het bovenstaande behelst geen aanbod doch slechts vrijblijvende en globale informatie met betrekking tot het daarbij genoemde onroerend goed. Wij kunnen niet instaan voor de juistheid van of volledigheid van deze gegevens.

Kenmerken

Overdracht
Vraagprijs vraagprijs
Huur BTW belast ja
Koop BTW belast ja
Huur BTW tarief 21%
Koop BTW tarief 21%
Servicekosten BTW tarief nee
Aangeboden sinds 8 maanden, 3 weken, 6 dagen geleden
Status Beschikbaar
Aanvaarding in overleg
Bouw
Hoofdfunctie Bouwgrond
Bouwvorm Nieuwbouw
Locatie
Adres Christiaan Huygensweg ong
Plaats Drunen
Provincie Noord-Brabant
Land Nederland
Oppervlakte en inhoud
Perceeloppervlakte 5778 m²
Totaal bechikbare oppervlakte 5778 m²
Oppervlakte in units vanaf 2500 m²
Geheel vrijblijvend binnenkijken? Neem contact op

IE10 wordt niet ondersteund. U gebruikt een NIET ONDERSTEUNDE versie van Internet Explorer.
Gebruik of download een moderne browser.